Friday, 21 November 2014

Meteora


On Nov 10th I went on a road trip to Meteora with three Poles and one Latvian. I can thank the Poles for the trip because they planned the whole thing and looked for people to fill all the seats in the car, so thank you! 

The trip started with renting a car, and driving many hours towards Meteora. On the way there we saw the Mount Olympus along with many other beautiful sites! Some of the pictures are taken through the car's window, my apologizes. 


When arriving to Meteora the next step was to climb on the top, to visit one of the many monasteries. It was a good way to do some exercising as it took pretty long to get on the top, but it was totally worth it! The weather happened to be so good that day, which was kinda surprising as all the other days have been rather gloomy. The view from the top was simply amazing! 

This time I can also say that pictures tell more than thousand words, so enjoy the view! 

Later we walked a bit more, and also explored the place with a car. We were trying to visit another monastery, but unfortunately it was closed already. I didn't mind so much as I got to see the amazing view from a different angle. We arrived back to Thessaloniki just after 8 pm. Most of the day was spent in a car, but it was totally worth it. Meteora is an amazing place, which I recommend everyone to visit at some point! 
4 comments:

 1. ihania kuvia :) mietin muuten tässä samalla vilkaistessani tätä siun blogin asettelua että voi olla että joudut vaihtaa koko blogin tyylin, siis siinähän on niitä eri malleja "dynaaminen,.."jne mitä niitä nyt olikaan niitä näkymiä :D koska siulla ei oo tuolla ylhäällä paljon tilaa ja se banneri kyl vie jonkun verran! En oo saanu sitä läheskää valmiiks, se oli paljo vaikeampaa ku kuvittelin koska ne siun kasvokuvat ei oikeen toimineet siinä tai en osannut yhistää niitä niihin härpäkkeisiin. Yhtäkkiä kaikki ideat loppuki! kun en kuitenkaan tieä että sopiiko miun tyyli siulle. mutta koetan tässä vklp taas jatkaa ja otan lisää esittäviä kuvia. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh. Kiitos! :) Hyvähän se on vaihtaa blogin tyyliä, niin samalla saa todella uudenlaisen ilmeen - vaihteluhan virkistää.. Ja tosiaan se on hyvä jos se banneri on suht suuri, kun nyt tuolla ylhäällä on vaan tuo nimi. Hyvä siitä aivan varmasti tulee! :)

   Delete
 2. beautiful views! :)

  ReplyDelete